marți, 26 aprilie 2011

Pastrav salmonat cu legume la cuptor


O reteta usoara si foate gustoasa.
Ingrediente:

2 pastravi potriviti
2 dovlecei verzi
1 ceapa rosie mica
10 rosii cherry
1 pahar de vin alb
3-4 cuburi  de unt
1 lingura ulei de masline
1 ardei verde
sare, piper, 2 foi de dafin, salata rucola, felii de lamaie

Curatam pestele, il spalam bine si il lasam sa se scurga apa de pe el. Intre timp taiem toate legumele. Pregatim o hartie de copt pe care asezam pestele taiat rondele. Pe fiecare peste punem cate un cub de unt si  condimentam cu sare si piper dupa gust, pe tot pestele. Asezam langa legumele, foile de dafin si salata rucola cam 1 mana de salata, ii va da un gust minunat, putin picant. Adaugam paharul de vin, impachetam pestele cu hartia de copt pe care o prindem cu scobitori ca pe un saculet si dam la cumptorul incins la 200 de grade pentru 15 minute optiunea ventilat + microunde.
La final ornam cu felii de lamaie si bastoane de ardei verde, asa mi-a venit pofta :),stropim cu ulei de masline si gata.


Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu